Szakkollégiumunk

A Harsány János Szakkollégium 2010-ben alakult a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi karán dolgozó tanárok kezdeményezésével. A cél az volt, hogy egy olyan szellemi műhelyt hozzanak létre, ami az egyetem falain kívül nyújt szakmai képzést.
Szakkollégiumunk a Várfok Kollégium második szintjén helyezkedik el, festői környezetben. A több évszázados épület szelleme ideális körülményeket biztosít a nyugodt tanuláshoz, a tudományokban való elmélyüléshez. A kilátás a Benedek-hegyre, a Szent István Völgyhídra és Veszprém városára felülmúlhatatlan…
A hallgatók 2, 3 és 4 ágyas szobákban kapnak elhelyezést, melyek mindegyike saját mosdó-mosogató egységgel rendelkezik. A kollégium közösségi termei adnak helyet a szakmai és közösségi programoknak (pl. vetélkedők, szakmai előadások, filmklubok stb.). A pezsgő szakmai élet mellett a közösséghez való tartozás is szerves része a Szakkollégium életének, ezért közösségünket a Várfok Kollégium lakóival együtt szervezett programok (pl. teaestek, filmvetítések, bulik)  teszik színesebbé. Házon kívül hangulatos kirándulásokat, múzeum- és színházlátogatásokat is szerveznek a kollégisták.
A kollégiumban…
-    2, 3 és 4 ágyas szobák
-    saját fürdőszoba
-    közösségi- és tanulótermek
-    közösségi programok
-    csapatépítés